Nieuws

Nieuws over en rondom Rienk Bakker
Rienk Bakker
 • 26 jun 19

 • rienkbakker

 • nieuws

 • 0 Comments

Nieuwe projecten na de zomer

Na de zomer zal ik van start gaan met twee nieuwe projecten:

1. Concertprogramma ‘Mijn ziel is louter klanken’ met Vocaal Ensemble Coqu te Utrecht. 

Vocaal ensemble Coqu werkt elk half jaar met een andere dirigent. Aan mij de eer om komende maanden met hen twee concerten voor te bereiden die in het teken staan van Vlaamse en Nederlandse hedendaagse muziek. Onder andere A cette heure du jour van Ton de Leeuw en Miserere van Rudi Tas staan op het programma. Kijk voor meer informatie op de website van Coqu. 

2. Bachcantates in Tilburg

Na het vertrek van Arjan van Baest als vaste dirigent van deze concerten mag ik vanaf september deze concerten gaan leiden. 15 september is het eerste concert waarop cantate 104 en 140 van Bach op het programma staan. Kijk voor meer informatie op de website van de Stichting Bachcantates Tilburg.

Recent Nieuws

 • DSC00710-450x338
  Vanaf 1 juni mag ik het Brabants Kamerkoor gaan leiden. Huidige dirigent Béni Csillag neemt afscheid met twee concerten op 25 en 26 mei. Ik zie ernaar...
  14 mei 2019 // 0 Comments
 • Schermafbeelding 2019-03-14 om 13.46.02
  Met mijn kamerkoren in Amersfoort en Eindhoven geef ik een aantal bijzondere passieconcerten. In Amersfoort staat het geliefde Via Crucis van Franz Liszt op het programma, geflankeerd...
  14 maart 2019 // 0 Comments