Afscheid bij Eindhovens Kamerkoor

Na een periode van zeven jaar neem ik afscheid als dirigent bij Eindhovens Kamerkoor. Ik mag me gelukkig prijzen dat er veel projecten en activiteiten op mijn pad komen, maar dat betekent ook dat ik moest nadenken over hoe ik weer wat ruimte zou kunnen scheppen in mijn agenda. Ik heb een mooie tijd gehad bij het Eindhovens Kamerkoor. De laatste twee jaar waren natuurlijk behoorlijk vreemd vanwege de coronacrisis, maar nu komt het er toch eindelijk van dat we ons Jubileumconcert mogen geven. Op 15 mei aanstaande voeren we drie prachtige werken uit: Magnificat in D van Jan Dismas Zelenka, Missa Sapientiae van Antonio Lotti en na de pauze het Magnificat van John Rutter. Een zeer divers programma maar met dezelfde inhoud: vreugde en opgewektheid! Een mooier afscheid kan ik me niet wensen.

Kijk voor meer informatie over het koor en het concert op https://www.eindhovenskamerkoor.nl